omáčka | ||
---|---|---|
20 dkg | slanina | |
2 ks | vejce | |
1 ks | cibule | |
1 kostka | Masox | |
2 lžíce | hořčice plnotučná | |
600 g | vepřová plec | |
6 ks | okurky kyselé | |
podle potřeby | ||
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Vaříme z hovězího: Recept na španělského ptáčka krok za krokem
Plátek hovězího plněný vejcem, okurkou, slaninou a párkem. Kdo by neznal klasického španělského ptáčka. Příprava je trochu zdlouhavější, ale ne tak náročná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vaříme krok za krokem.
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Autor:Robert Pátek
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena