Nejprve si uděláme marinádu. Smícháme 3 díly sladkého kečupu, 3 díly plnotučné hořčice, 1 díl worchesterové omáčky a 1 díl sojové omáčky. Dobře promícháme a kotlety vložíme do marinády.
Špek nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Salám junior nakrájíme na proužky.
Pekáč vyložíme nakrájený špekem, pak následuje vrstva na kolečka nakrájené cibule, na proužky nakrájený salám junior. Dále následuje vrstva vepřových kotlet naložených v marinádě, znovu salám, cibule a nahoru špek. Zbytkem marinády obsah v pekáčku zalijeme, přikryjeme alobalem a dáme na 24 hodin do lednice.
Druhý den naloženou směs pomalu upečeme a ke konci přidáme teplotu, aby se špek vypekl.
Živáňskou mého muže podáváme s brambory.