5 lžic | cukr | |
5 ks | vejce | |
125 g | máslo | |
0.5 l | mléko | |
3 ks | jablko | |
8 ks | rohlík | |
10 lžic | mleté vlašské ořechy | |
1 balíček | skořicový cukr | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
máslo | ||
strouhanka | ||
na ozdobu | ||
cukr moučka |
Zůstal vám mazanec z Velikonoc? Zkuste jej zapéct nebo použít na žemlovku!
Čtyři dokonalé recepty, jak zpracovat mazanec či jiné sladké pečivo z Velikonoc. U žemlovky stačí zaměnit rohlíky za pečivo, které vám zůstalo, výsledná chuť bude ještě lepší! A bonus navíc? Díky minimu potřebných surovin i něco ušetříte.
Autor:Moravanda
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena