1 ks | cibule | |
500 g | rýže | |
1 kg | mleté maso | |
1 hlávka | hlávkové zelí | |
4 konzervy | rajský protlak | |
2 lžičky | mletá uzená paprika | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř | ||
sušený česnek |
Recept na zelné závitky plněné mletým masem krok za krokem
Zelné závitky jsou oblíbeným jídlem nejen u nás, ale i v mnoha jiných zemích. Najdeme je například v kuchyni turecké, srbské, ukrajinské, švédské nebo polské. Závitky v našem receptu jsou plněny mletým vepřovým masem a zalité smetanou.
Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích
Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.
Autor:IvettaG
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena