2 stroužky | česnek | |
2 dl | olej | |
2 špetky | sůl | |
3 ks | vejce | |
1 kelímek | strouhanka | |
1 ks | cibule | |
2 špetky | mletý pepř | |
1 balíček | špenát mražený | |
2 špetky | mletý zázvor | |
50 dkg | směs mletého masa | |
na obalení | ||
---|---|---|
1 hrneček | polohrubá mouka |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Autor:kecipep
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena