Z mléka a pudinkového prášku (vanilkový, mandarinkový, banánový, ananasový) uvaříme pudink a za občasného míchání ho vychladíme. Pak vmícháme bílý jogurt (mimo 4 lžiček na ozdobu) a utvoříme hladký krém.
Mandarinky scedíme a polovinu rozdělíme do dezertních misek nebo pohárů. Na mandarinky dáme do misky 3 - 4 lžíce cereálních lupínků (případně jiného zdravého chroupání) a přelijeme je 2 lžícemi mandarinkové šťávy.
Na křupinky rozdělíme jogurtový pudink a povrch uhladíme. Dezert ozdobíme zbylými mandarinkami a mezi ně "posadíme" lžičku bílého jogurtu. Zdravé mlsání přelijeme zbylou mandarinkovou šťávou a na 5 minut uložíme do chladničky, aby šťáva "rozmočila" křupinky.
Poznámka - při dochucení pudinku cukrem již není mlsání tak zdravé.