Vepřové maso očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a ochutíme steakovým kořením, zakapeme olejem a obalíme v solamylu. Oloupaný česnek prolisujeme a omytou petrželovou nať jemně usekáme.
Polentu uvaříme podle návodu na obalu a ještě do vlažné kaše vmícháme sýr, polovinu prolisovaného česneku, vejce a usekanou petrželku. Směs podle potřeby osolíme, opepříme a přendáme do pekáčku vytřeného olejem. Polentu zapečeme v horké troubě asi při 250 °C dozlatova.
Sýrovou polentu necháme asi 20 minut odležet a mezitím si připravíme vepřové nudličky. Maso zprudka ze všech stran orestujeme na oleji. Pak přilijeme malé množství vývaru a worchester, přidáme česnek a za stálého míchání necháme šťávu zhoustnout. Podle potřeby pokrm dochutíme solí a pepřem.
Zapečenou sýrovou polentu rozdělíme na porce, obložíme vepřovými nudličkami a podáváme s paprikovým salátem.