3 stroužky | česnek | |
1 ks | cibule | |
2 ks | mrkev | |
2 ks | petržel | |
300 g | moravské uzené | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
bobkový list | ||
nové koření | ||
podle potřeby | ||
olivový olej | ||
na ozdobu | ||
čerstvá petrželka |
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
Autor:Terka K
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena