Vejce ušleháme s cukrem (i vanilkovým) do pěny a potom zlehka vmícháme hladkou mouku. Plech vyložíme pečícím papírem a těsto na něj rozetřeme v tenké vrstvě.
Plech vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C 6 - 8 minut. Po upečení plát těsta poprášíme zlehka moukou a obrátíme ho na další kus pečícího papíru. Korpus necháme zcela vychladnout, pak ho sejmeme z papíru a potřeme jahodovou nebo jinou marmeládou. Pomocí papíru svineme do rolády, kterou necháme ztuhnout.
Roládu nakrájíme na plátky asi 5 mm silné a částí z nich vyložíme kulatou mísu.
Připravíme si krém. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a přimícháme tvaroh. Nakonec přimícháme většinu jahod, pár kousků si odložíme na ozdobu.
Hotovým tvarohovým krémem naplníme misku vyloženou roládkami, zbytkem roládek poklademe povrch dortu. Vykrajovaný dort s tvarohem uložíme na noc do chladničky, aby dobře ztuhl.
Vykrajovaný dort vyklopíme z mísy a nakrájíme na libovolně velké porce. Na talířku dozdobíme mátou a jahodami.