2-3 stroužky | česnek | |
2 ks | paprika | |
1 lžíce | ocet | |
2-3 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
2 ks | rajče | |
1-2 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
1 sklenice | rajčatový protlak | |
1 lžička | cukr krupice | |
2-3 lístky | bobkový list | |
300-400 g | hovězí maso | |
0.4 ks | hlávkové zelí | |
1-2 ks | červená řepa | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
nové koření | ||
mletý černý pepř | ||
celý černý pepř | ||
na ozdobu | ||
kysaná smetana | ||
čerstvá petrželka |
Maso použijeme hovězí i vepřové, případně jen jeden druh, záleží na možnostech a chuti.
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!
Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena