2 stroužky | česnek | |
2-3 lžíce | olej | |
3 ks | brambory | |
2 ks | cibule | |
0.3 ks | celer | |
2 ks | mrkev | |
2 ks | petržel | |
2 lístky | bobkový list | |
2 lžíce | hladká mouka | |
1.5 l | zeleninový vývar | |
2-3 ks | houby čerstvé | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
majoránka | ||
mletý černý pepř |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Přišly mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Polévka je grunt: Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem
Přinesli jste si z lesa košík nasbíraných hub? Milujete kromě houbové smaženice také houbové polévky? Potom zkuste recept na tuto bramborovou polévku s kořenovou zeleninou a čerstvými hříbky. Je výborná!
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena