Vepřové maso dobře očistíme, nakrájíme na plátky, nařízneme okraje a naklepeme.
Jednotlivé plátky posypeme kořením adžika (jemná směs koření k úpravě masa), vložíme do kastrolku a zakapeme olivovým olejem. Pak je necháme v chladu aspoň půl hodiny uležet.
Nahřejeme si v hlubší pánvi s poklicí lžíci oleje. Vložíme připravené plátky masa a opečeme je. Po zatažení maso otočíme a přikryjeme poklicí. Necháme asi 15 minut opékat, pak znovu otočíme a po chvíli dalšího opékání (kdy je maso téměř měkké) přidáme plnotučné mléko. Po chvíli pečení pod poklicí bude maso měkké a získá jemnou chuť.
Mezitím si doměkka uvaříme oloupané brambory nakrájené na kostky. Cibulku oloupeme a najemno nasekáme. Zeleninu omyjeme a nakrájíme.
Plátky vepřového masa s adžikou posypeme jemně nakrájenou cibulkou a podáváme je s vařenými brambory, které přeléváme vzniklou omáčkou. Doplňujeme připravenou čerstvou zeleninou.