800 g | vepřová panenská svíčková | |
těstíčko | ||
---|---|---|
4 stroužky | česnek | |
2 ks | vejce | |
800 g | brambory | |
4-5 lžic | hladká mouka | |
podle potřeby | ||
olej | ||
sádlo | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
bazalka | ||
mletý černý pepř | ||
příloha | ||
1 ks | červená cibule | |
0.5 sklenice | bílé sterilované zelí |
Inspirace na celý týden: Rychlé recepty z nových brambor, zeleniny a bylinek
Nové brambory jsou samy o sobě tak chutné, že si s nimi nemusíme dávat téměř žádnou práci. Stačí je uvařit nebo upéct ve slupce a servírovat s mlékem a kouskem másla. Ale i tak se může hodit pár receptů, které zpříjemní a oživí jarní jídelníček.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena