Vepřové plecko očistíme, nakrájíme na kostky a osolíme. Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Čerstvé fazolové lusky očistíme a omyjeme pod tekoucí vodou. Mouku promícháme v mikrotenovém sáčku s mletými paprikami.
Kostky masa důkladně obalíme v ochucené mouce a postupně zprudka opečeme na oleji. Potom maso podlijeme vývarem a pivem, promícháme ode dna hrnce a zakryté zvolna dusíme doměkka.
Mezitím si na pánvičce necháme zpěnit cibulku, vmícháme fazolky, podlijeme malým množstvím vody ochucené citronovou šťávou a krátce podusíme.
K měkkému masu vmícháme podušené fazolky s cibulí, vše necháme krátce přejít varem a podle potřeby dochutíme solí.
Dušené vepřové kostky s fazolkami servírujeme s barevnými špagetami.