Slaninu nakrájíme na menší obdélníčky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme a nakrájíme na tenká půlkolečka.
Den předem si naložíme vepřovou kýtu, kterou nejdříve naklepeme, po stranách nařízneme a naložíme do marinády. Marinádu vymícháme ze lžíce oleje, sójové omáčky, soli a kremžské hořčice. Po obou stranách vepřovou kýtu potřeme a zabalíme do alobalu. Necháme uležet.
Pánev rozpálíme a nejdříve na oleji osmahneme proužky cibule. Smažíme dozlatova. Cibuli vsypeme do misky a na stejné pánvi osmahneme slaninu, kterou přisypeme k cibuli. Opět na stejné pánvi z obou stran prudce osmahneme plátky vepřového. Přisypeme cibuli, slaninu a zatím dusíme pouze ve vlastní šťávě. Přidáme trochu rozdrobeného bujonu a hodně mletého pepře. Občas podlijeme vodou a dusíme za občasného obracení masa, dokud není měkké. Podle chuti ještě přidáme sójovou omáčku.
Vepřovou kýtu na cibuli podáváme s brambory, hranolky, rýží, ale klidně jen s chlebem.