2 stroužky | česnek | |
sůl | ||
1 lžíce | máslo | |
1 ks | cibule | |
2-3 lžíce | sádlo | |
1 lžíce | hladká mouka | |
250-300 g | houby čerstvé | |
na obalení | ||
---|---|---|
hladká mouka | ||
podle chuti | ||
drcený kmín | ||
mletý černý pepř | ||
4 ks | vepřová kotleta s kostí |
Houbové hody: Zkuste houby zamrazit, usušit i naložit
Letošní sezóna houbařům mimořádně přeje. Plné košíky nasbíraných trofejí zaměstnají v těchto dnech nejednu hospodyňku. Dříve se říkalo houbám "maso chudých". Toto označení není daleko od pravdy, neboť z nich můžeme udělat například řízky nebo sekanou, ale také samozřejmě mnohem zajímavější delikatesy.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena