2 dl | mléko | |
80 g | moučkový cukr | |
2 lžíce | hladká mouka | |
4 ks | žloutek | |
200 g | máslo | |
100 g | moučkový cukr |
Z mléka, cukru, mouky a žloutků uvaříme hustou kaši, kterou za občasného míchání necháme vychladnout. Změklé máslo vyšleháme s cukrem. Vychladlou kaši dobře promícháme s máslovým krémem na hladký krém.
Vařený krém podle tohoto receptu používáme libovolně na cukroví a řezy. Je moc dobrý.
Domácí trubičky na kremrole krok za krokem
Přípravy domácích kremrolí se nemusíte vůbec bát. Na první pohled možná vypadají složitě, ale tak náročné to není. Navíc vám přinášíme recept krok za krokem. Tyto jsou ze špaldové mouky, takže si je rovnou můžete vyzkoušet v trochu zdravější variantě.
S pečením jdeme do finále: Recepty na luxusní vánoční cukroví
Tradice nám praví, že na vánočním stole by mělo být sedm druhů cukroví. Všichni máme své oblíbené druhy, od těch nejtradičnějších přes moderní a zdravé až po ty, které stihneme připravit na poslední chvíli. Nejlepší cukroví je pak samozřejmě to, u něhož nešetříme na kvalitě surovin.
Autor:Maruška Horvátová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena