Vajíčková pomazánka patří u nás k těm oblíbeným. Dnes si připravíme jednoduchý recept, který uvítáme pro běžné příležitosti, ale i pro sváteční chvíle. A hodit se samozřejmě bude i po Velikonocích, kdy nám vajíčka natvrdo většinou zbývají a my nevíme, co s nimi.
-> Jak dlouho vařit vejce, aby byla naměkko, na hniličku nebo natvrdo?
-> Klasika studené kuchyně: Vajíčková pomazánka vždycky zmizí nejrychleji
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Jak použít zbylá vejce? Zkuste vajíčkovou pomazánku podle našeho receptu
Vejce k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. Dnes si připravíme výbornou pomazánku z přebytků vajec, kterou podáváme na čerstvém pečivu.
Autor:Ajinka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena