1 ks | cibule | |
1 balíček | olomoucké tvarůžky | |
podle chuti | ||
---|---|---|
hořčice | ||
kečup | ||
1-2 lžíce | světlé pivo | |
mletá sladká paprika | ||
mletý černý pepř |
Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná
V každé restauraci vám tatarák nemusí vždy naškrábat z pravé svíčkové. Chuť jen jemně okořeněného masa dotáhnou kapary. Podívejte se, jak připravuje tatarák šéfkuchař.
Vegetariánský tatarák krok za krokem: Avokádo jako hlavní surovina
Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.
Tip na rychlou večeři: Recept na tatarák z lososa krok za krokem
V jednoduchosti je krása, to platí i v kuchyni. Dnes si podle fotonávodu připravíme tataráček z lososa, na který budeme potřebovat jen pár ingrediencí. Pokrm můžeme podávat jako rychlou večeři, ale obav i jako slavnostní pohoštění pro hosty.
Autor:Gizela
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena