sůl | ||
1-2 lžíce | mléko | |
2 snítky | pažitka | |
20 g | šalotka | |
mletý černý pepř | ||
60 g | tvarůžky | |
120 g | lučina linie | |
2 ks | ředkvičky |
Zeleninu očistíme a nasekáme najemno. Tvarůžky taky nasekáme najmeno. Pažiku nasekáme. Do misy dáme lučinu a rozředíme ji lžící mléka. Přidáme šalotku, ředkvičku a podle chuti sůl i pepř. Vše důkladně promícháme a podle potřeby pomazánku ještě zředíme. Tvarůžkovou pomazánku s ředkvičkami mažeme na čerstvé celozrnné pečivo.
Tvarohové svačinky za třetinu: Vsaďte na domácí přípravu!
Proč zbytečně utrácet, když si oblíbené tvarohové svačinky můžeme připravit i doma. Času na vaření a pečení máme teď víc než dost. Naučíme vás nejen domácího pribináčka, veku nasladko, chlazené mléčné řezy, ale i oblíbenou treskovou pomazánku.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena