Želatinu nasypeme do mléka, necháme chvíli odstát, zamícháme a zahřejeme na 60 °C, až se želatina rozpustí. Nevaříme!
K želatinovému mléku přidáme tvaroh a vyšleháme. Polovinu krému necháme bílou a druhou ochutíme kakaem.
Na dno dortové formy (26 cm) položíme kupovaný dortový korpus a pokapeme ho likérem. Na něj naneseme kakaový krém a uhladíme. Po obvodu naskládáme piškoty a vedle nich vypeckované třešně. Další kolo bude opět z piškotů a poté i z vypeckovaných třešní. Doprostřed dáme jeden piškot. Piškoty zakapeme
karamelovým likérem. Na třešňovo-piškotová kola naneseme bílý krém a uhladíme ho.
Povrch dortu ozdobíme třešněmi i piškoty a přelijeme višňovou polevou. Hotový dort necháme v ledničce nejlépe do druhého dne zatuhnout. Podle chuti můžeme ještě ozdobit šlehačkou, ale není to potřeba.