3 stroužky | česnek | |
2 lžíce | olej | |
1 ks | paprika | |
2 ks | rajče | |
2 ks | cibule | |
250 g | anglická slanina | |
0.5 lžičky | provensálské koření | |
3 lžíce | ostrý kečup | |
4 ks | starší chléb | |
1 konzerva | fazole ve slaném nálevu | |
1 ks | lahůdková cibulka s natí | |
na potření | ||
---|---|---|
2 stroužky | česnek | |
podle chuti | ||
sůl | ||
pepř |
Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká
Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena