3 ks | vejce | |
250 g | mascarpone | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
1 kelímek | smetana ke šlehání | |
2 balíčky | cukrářské piškoty (dlouhé) | |
2 lžíce | cukr moučka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
silná černá káva | ||
alkohol | ||
na ozdobu | ||
holandské kakao |
!TIP k přípravě tiramisu
Tiramisu si můžete připravit i do skleniček, kde krásně vynikne vrstvení piškotů a oblíbeného krému.
Naučte se lahodné italské tiramisu podle tradičního receptu
Ve vršovické restauraci Osteria Da Clara vaří poctivou italskou kuchyni. Majitel a šéfkuchař Glenn Švarc pro nás připravil nadýchané tiramisu podle tradičního receptu. Na přípravu budete potřebovat: Cukr, vejce (žloutky), espresso, cukrářské piškoty, marsala (případně amaretto nebo jiný likér) a mascarpone.
Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem
Jemný a lahodný dezert, kterým zabodujete! Připravte si pravé italské tiramisu podle našeho FOTORECEPTU.
Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky
Milujete čokoládu? Čokoláda byla vždy spojována s pocitem štěstí a v těchto pochmurných dnech si potřebujeme zlepšovat náladu. Vyzkoušejte 10 neodolatelných receptů!
Autor:Any
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena