Z prosáté osolené mouky, vejce, oleje a vody uhněteme hladké a středně tuhé těsto, které zabalíme do folie a necháme v chladu asi 30 minut odležet.
Mezitím si připravíme masovou náplň. Vepřovou plec se lžící vody umeleme. Zázvor a česnek oloupeme a jemně nastrouháme. Čerstvý koriandr omyjeme a jemně nasekáme. V míse promícháme mleté maso s česnekem, zázvorem, čerstvým koriandrem, sójovou omáčkou a chilli pastou (nebo 2 ks jemně nasekaných chilli papriček). Masovou náplň řádně propracujeme a zakrytou necháme v chladu odležet.
Těsto vyválíme na plát tenký asi 1,5 - 2 mm, ze kterého vytvoříme kolečka o průměru přibližně 8 - 9 cm. Kolečka těsta naplníme masovou směsí, okraje potřeme rozšlehaným vajíčkem a pevně taštičky uzavřeme. Těstovinové taštičky plněné mletým masem vaříme zvolna v osolené vodě asi 6 - 8 minut.
Připravíme si špenátovou přílohu. Cibuli, česnek a zázvor oloupeme, nasekáme nadrobno a na oleji necháme zesklovatět. Špenát očistíme, podle potřeby překrájíme a přidáme k cibulce. Vše krátce podusíme, osolíme, opepříme a zjemníme smetanou.
Těstovinové taštičky plněné vepřovým masem rozdělíme na porce, pokapeme máslem a podáváme s připraveným smetanovým špenátem.