Ty pracny jsou velmi luxusní, tvrdost není zubama , ale nešikovnou kuchařkou.Píše se o 100% tuku a to je Omega nebo Iva, tento tuk dělá to cukroví křehkým, ničím jiným se nesmí!!!! nahradit.Stella nebo Hera není a nikdy nebyl 100% tuk, nakoukněte pod obal hned uvidíte rozdíl.Pokud dáte Stellu nebo Heru, bude cukroví tvrdé.A tatranky jsou myšleny ty poctivé s větší gramáží, ne ty slabé, pozor i na to!!!.
Vynikající jsou z čokoládových a mléčných tatranek, z lískových oříšků nevolím tolik, protože mám dost oříšků obsaženo v jiném cukroví, ale to už je na volbě každého.Určitě doporučuji všem i z dvojité dávky,protože nemají chybu a s těstem se velmi dobře pracuje, zvládne to i každá začátečnice.
horypavel
dělala jsem je minulý rok a můj taťka kterej pracny miluje vůůbec nepoznal že jsou z tatranek ..takže dobrý..a mě teda taky chutnaly...děkuji za recept :)
m.votapkova
Tatranky nebo horalky?
My také děláme tatrankové pracny už dlouho a máme je moc rádi. Ovšem zjistila jsem, že z Horalek od Sedity jsou nejlepší.. Super recept.. :-)
Šárka Kořenková
Re: Bez formiček
Zkuste to a pak dejte vědět, jak to dopadlo. Klidně můžete zkusit těsto vyválet a skleničkou vykrojit kolečka. Nebo zkuste jen lžičkou dělat hrudky. Myslím, že by to mělo dopadnout dobře:)