Plátky hovězího masa orestovaného na tuku podáváme s rozmixovanou cibulí podušenou na víně.
Hodnocení
3.0
/ 5 (506x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
- -
sůl
- -
máslo
- -
petrželka
2 ks
cibule
- -
mletý pepř
6 lžic
bílé víno
- -
olivový olej
- -
nakládaný zelený pepř
4 ks
řezy svíčkové
Postup přípravy
Cibuli necháme osmahnout, zalijeme vínem a povařím tak 15 minut. Rozvařenou cibuli rozmixujeme, propasírujeme a vmícháme posekanou petrželku, sůl, pepř. Svíčkové řezy osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku, potom na mírnějším ohni dopečeme asi 3 minuty z každé strany. Maso a cibulovou hmotu dáme na talíře, posypeme zeleným pepřem.