Svíčková omáčka, kdo by ji neznal? Ale já ji připravuji trochu jinak. Dělám ji ve větším množství, protože u nás doma se po ní jen zapráší a z toho důvodu je rozpis s větším množstvím zeleniny. S přípravou je potřeba začít den předem
nálev | ||
---|---|---|
1 ks | celer bulva | |
4 ks | mrkev | |
3 ks | petržel | |
3 l | vody | |
6 ks | nové koření | |
4 lístky | bobkový list | |
2 lžičky | sůl | |
2 dl | ocet 8% | |
3 ks | cibule | |
omáčka | ||
1 kelímek | zakysaná smetana 18% | |
2 lžíce | hladká mouka | |
2 lžičky | moučkový cukr | |
příloha | ||
1 kg | hovězí roštěnec nebo svíčková |
Autor:foltynova28
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena