podle chuti | ||
---|---|---|
cukr | ||
těsto | ||
150 ml | olej | |
2 ks | vejce | |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva | |
15 dkg | cukr krupice | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
25 dkg | polohrubá mouka | |
náplň | ||
1 ks | vejce | |
2 ks | tvaroh | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
0.5 balíčku | vanilkový pudinkový prášek | |
drobenka | ||
2 lžíce | máslo | |
0.3 hrnku | cukr moučka | |
0.5 hrnku | polohrubá mouka | |
0.5 balíčku | vanilkový pudinkový prášek | |
podle potřeby | ||
mléko | ||
švestky |
Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
Autor:Marie Jandová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena