2 ks | vejce | |
150 g | brambory | |
1 hrst | pažitka | |
2 lžíce | kapary | |
200 g | treska | |
1 ks | chilli paprička | |
300 g | losos | |
4 plátky | bílý toastový chléb | |
1 ks | uzený pstruh | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
máslo | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý bílý pepř | ||
citronová šťáva |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena