2 stroužky | česnek | |
0.5 ks | cibule | |
5 ks | bílek | |
1 ks | rajče | |
0.3 ks | pórek | |
1 ks | mrkev | |
1 ks | bobkový list | |
1 řapík | řapíkatý celer | |
2.5 l | drůbeží vývar | |
15 kuliček | celý černý pepř | |
5 kuliček | celé nové koření | |
500 g | mleté drůbeží maso | |
1 ks | menší cibule se slupkou | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl |
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena