2 ks | jablko | |
2 ks | pomeranč | |
0.5 ks | citron | |
5 ks | hřebíček | |
2 ks | mandarinky | |
1 l | bílé víno | |
1 palička | skořice celá | |
2 lžíce | třtinový cukr |
Z většího pomeranče, mandarinky a citronu vymačkáme šťávu. Jablka omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Šťávu z ovoce, jablko, hřebíček, třtinový cukr a skořici dáme i s bílým vínem do hrnce a pomaličku přivedeme k bodu varu. Bílé víno s kořením a ovocem nevaříme! Svařené víno s kořením a ovocem podáváme horké k příjemnému posezení.
Videorecept: Vánoční punč, který krásně voní a v mrazivých dnech umí báječně zahřát
Úžasně voňavý nápoj, který navodí tu správnou vánoční atmosféru. Punč z červeného vína, rumu a koření, ve kterém nechybí ani kousky ovoce. Pojďme se ho naučit krok za krokem podle snadného videonávodu.
Autor:Samman
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena