Velmi chutně upravené filé, které jedí i zapřísáhlí odpůrci rybích jídel.
Hodnocení
3.0
/ 5 (64x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
60 g
slanina
sůl
20 g
máslo
2 lžíce
hořčice
20 ks
kapary
150 ml
zakysaná smetana
citronová šťáva
50 g
tvrdý sýr
600 g
rybí filé
2 ks
okurka sterilovaná
Postup přípravy
Kousky filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Potom osolíme, naskládáme do vymaštěného pekáčku, každý kousek potřeme hořčicí. Na jednotlivé kousky naskládáme kolečka okurky, sekané kapary a kostičky na pánvi vyškvařené slaniny.
Vše zalijeme smetanoua posypeme strouhaným sýrem. V předehřáté troubě zapečeme do růžova.
Svádovské filé podáváme s americkým bramborem.