3 stroužky | česnek | |
1 hrst | bylinky | |
1 kg | vepřová plec | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
kmín | ||
příloha | ||
2 špetky | sůl | |
5 ks | brambory | |
olivový olej | ||
petrželová nať | ||
0.5 ks | dýně Hokaido | |
podle potřeby | ||
máslo | ||
bílé víno | ||
slunečnicový olej |
Dýňové hody: Vaříme z dýně od snídaně po večeři
Je tady půlka září, sychravější počasí a s tím i potřeba dopřát tělu syté pokrmy, které nám dodají vitamíny a hlavně nás zahřejí. K tomu nám skvěle poslouží právě dýně, ať už máslová, muškátová, špagetová a samozřejmě oblíbená Hokkaido. Pojďme si z dýně připravit snídani, oběd i rychlou večeři.
Autor:Markéta v troubě
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena