Kuřecí maso pokrájíme na kostky. Připravíme si anglickou slaninu, do které zabalíme maso a švestku. Napichujeme střídavě kousek masa ve slanině, kousek cibule, maso, opět cibuli, švestku ve slanině a postup opakujeme tak, že právě švestka ve slanině je napíchnutá uprostřed. Špízy nakonec potřeme thajskou zelenou kari pastou a necháme v chladu proležet.
Mezitím si na plechu dáme péct brambory pokrájené na kousky - při 180 °C se pečou asi 40 minut. Před jejich dopečením můžeme začít s tepelnou úpravou špízů.
Na rozpálený olej vložíme špízy a opečeme je z jedné strany, po jejich otočení je přelijeme trochou olivového oleje a přiklopíme pekáček pokličkou. Pečeme ještě asi 10 minut.
Na talíři podáváme se zeleninou a zdobíme pokrájenými švestkami.