Plátky masa očistíme, osušíme, tence rozklepeme, potřeme olejem, osolíme a necháme odležet.
Připravíme si náplň. Máslo necháme změknout. Česnek oloupeme a prolisujeme. Červenou feferonku zbavíme semínek a velmi jemně usekáme. Petrželku omyjeme, osušíme a nakrájíme najemno. Máslo utřeme se solí, barevným pepřem, česnekem a nakrájenou papričkou. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku a máslo necháme ztuhnout. Tuhé máslo nakrájíme na větší kostičky.
Na plátky masa klademe ztuhlé kostky másla. Maso přeložíme a spojíme párátky nebo jehlami a obalíme v trojobalu. Vepřové kapsičky smažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.
Smažené vepřové kapsičky plněné pikantním máslem podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a zeleninovým salátem.