Snadný recept na přípravu smažených rybích filetů, které můžeme servírovat s nejrůznějšími dipy a bramborovou přílohou podle vlastní chuti.
Hodnocení
4.2
/ 5 (5x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
800 g
filet z mořských ryb
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
těstíčko
2 ks
vejce
100 ml
pivo
100 g
polohrubá mouka
na potření
hořčice
Postup přípravy
Filety z mořských ryb, (štika, treska atp.) očistíme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a odložíme asi na 1 hodinu do chladu.
Z mouky, vajec a piva umícháme hladké těstíčko, ve kterém namáčíme porce ryb a smažíme na horkém oleji z obou stran dozlatova.
Smažené rybí filety rozdělíme na porce a podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.