Sójové plátky namočíme do převařené vody s masoxem asi na 20 minut. Potom sojové plátky necháme pořádně okapat a rozložíme na pracovní desku.
Cibule očistíme a nasekáme najemno. Malou konzervu žampionů scedíme a také je nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej. Zpěníme na něm cibuli. Přidáme žampiony, vejce a vymícháme vaječinu.
Čtyři plátky budou tvořit spodní vrstvu a zbytek vršek. Na spodní plátek položíme šunku, směs, další plátek šunky a zakryjeme plátkem sójového masa. Boky zpevníme párátkem, aby směs při obalování nevytekla.
Plněné sójové plátky obalíme v klasickém trojobalu - mouka, rozšlehaná vejce, strouhanka. Obalené plátky smažíme dozlatova ve větším množství tuku 10 - 15 minut.
Smažené plněné sójové plátky podáváme s přílohou podle chuti a čerstvou zeleninou.