4 plátky | šunka | |
4 plátky | ementál | |
4 ks | kuřecí prsní řízky | |
2 ks | sušená rajčata v oleji | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř | ||
trojobal | ||
vejce | ||
strouhanka | ||
hladká mouka |
Ty nejlepší smažené řízky nejen na neděli
Smažený řízek, to je oblíbená česká klasika, bez níž si málokdo umí představit nedělní oběd. Dá se připravit na mnoho způsobů a my pro vás vybrali 6 receptů s výborným hodnocením.
Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře
Udělejte si smažený sýr, za který se údajně nestydí ani šéfkuchaři. Šéfkuchař restaurace Lokál - Marek Janouch - prozradil, že smažený sýr místo v oleji smaží na poctivém českém másle.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena