Šťavnaté vepřové kousky masa v zeleninové omáčce z rajčat, paprik a cibule. Je to opravdu pochoutka!
Hodnocení
2.9
/ 5 (590x)
Doba přípravy
75 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
OlejNaN -
SůlNaN -
Rajčata8 ks
Cibule3 ks
Mletý pepřNaN -
Kapie4 ks
Vepřová plec750 g
Postup přípravy
Do velkého hrnce dáme olej, na kolečka nakrájenou cibuli, na cibuli na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme, na to dáme na nudličky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a na to dáme na kousky pokrájená rajčata. Ještě mírně osolíme. Přiklopíme a vaříme na mírném ohni asi 1hodinu. Nemícháme. Směs podáváme s bramborem nebo jak vám bude chutnat!
Ahoj Zuzko,
musím Ti říci,že tento recept je naprosto jedinečný.Asi jako každý jsem si před několika měsíci myslel,že je to nesmysl,když se hrnec nepromíchá a musí se připálit.Mohu sataráš doporučit jako mňamku jak za tepla i s chlebem,tak studený.A přílohy?Ód chleba,přes rýži,brambory,těstoviny,prostě všechno.A pokud má někdo rád kořeněná jídla,tak doporučuji prokořenit špetkou chilli papričky,ale opravdu jen jednou.Dobrou chuť