Recept na salát, který je opravdu rychle hotový. Podmínkou ale je, naložit cizrnu den předem do vody.
Hodnocení
4.4
/ 5 (23x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
3x
Ingredience
3 ks
mrkev
1 svazeček
ředkvičky
1 konzerva
kukuřice
0.5 balíčku
cizrna
2 konzervy
tuňák v olivovém oleji
podle chuti
sůl
Postup přípravy
Cizrnu si den předem namočíme a druhý den ji uvaříme s trochou soli doměkka.
Cizrnu propláchneme studenou vodou, scedíme a dáme do mísy na salát.
K cizrně přidáme okapanou kukuřici, tuňáka a zeleninu podle chuti. Můžeme použít očištěnou a nastrouhanou mrkev. Dobře v salátu chutnají i na kousky krájené ředkvičky.
Necháme vychladit a salát z cizrny můžeme podávat. S pečivem i bez.