2 stroužky | česnek | |
1 hrst | bazalka | |
4-6 ks | červená řepa | |
zálivka | ||
---|---|---|
1 lžička | cukr | |
1 špetka | sůl | |
2 lžíce | voda | |
1 lžíce | olivový olej | |
1-2 lžičky | citronová šťáva | |
2 lžičky | balzamikový ocet | |
podle chuti | ||
sůl |
Červená řepa: Levná surovina chutná na desítky způsobů
Červená řepa je jedním z nejzdravějších a také stále nejlevnějších druhů zeleniny, přesto je v našich jídelníčcích zbytečně opomíjená. Díky svým zdraví prospěšným účinkům a při správné přípravě i výborné chuti, by rozhodně měla mít své zasloužené místo v (nejen) podzimním jídelníčku. Jak si ji připravit tak, aby opravdu chutnala?
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena