Nejprve si nahrubo nasekáme zelené a červené peperončíno, česnek a také cibulky. Všechno dáme do mixéru s olivovým olejem a mixujeme do hustého krému.
Žampiony nakrájíme na kolečka, červenou papriku a cuketu na slabé proužky.
Na pánvi Wok s troškou olivového oleje dáme na pár minut osmahnout část krému, který jsme mixovali. Přidáme červenou papriku s cuketami a žampiony.
Na druhou pánvi přidáme zbytek krému a orestujeme s masem nakrájeným na slabé plátky. Při restování častěji obracíme. Restujeme pár minut, přidáme čisté krevety. Jakmile vidíme, že jsou krevety a maso hotové, odendáme a necháme stranou na teplém místě.
Uvařené rýžové špagety propláchneme ledovou vodou a promícháme s již uvařenou zeleninou. Přidáme maso s krevetami a nakonec zakápneme sojovou omáčkou. Směs obracíme na pánvi a necháme ještě pár minut restovat.
Rýžové špagety s masem a zeleninou podáváme jako teplý hlavní chod.