1 l | voda | |
1 kg | třtinový cukr | |
2-3 ks | bio citron | |
30 lístků | rýmovník |
Útok na nachlazení a chřipku: Jak své tělo od nemoci ochránit?
Je zde období nachlazení, chřipek a oslabené imunity, můžeme však tělo ochránit - pomocí vitamínů.
Špenátová sezóna brzy v plném proudu: Recepty, díky kterým si ho zamilujete
Zapomeňte na školní jídelnu. Zelené listy špenátu se dají připravit velmi chutně, pestře a se zážitky z dětství mají málo společného. Zkuste svěží lístky baby špenátu podávat jen tak za syrova třeba k jahodám a sýrům, připravte z nich skvělou přílohu, polévku a nemějte strach je použít i do náplní.
Sezóna medvědího česneku odstartovala - naučte se z něj připravit skvělé pesto, polévku i přílohu
Nezaměnitelná vůně medvědího česneku je skutečným znamením, že jaro je tu v plné síle. Medvědí česnek je doslova zelený poklad a vyplatí se ho zařadit do řady pokrmů. Jak na to?
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena