2-3 stroužky | česnek | |
2 lžíce | máslo | |
1 kg | rajčata | |
1 dl | rajčatový protlak | |
1 lžíce | bazalka | |
2 lžíce | olivový olej | |
3 ks | jarní cibulka | |
4 lžíce | sušené lahůdkové droždí | |
podle chuti | ||
---|---|---|
cukr | ||
sůl | ||
čerstvě mletý pepř |
Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem
Recept na lehký a chuťově skvělý oběd či večeři z rajčat, cukety, sýra feta a čerstvých bylinek. Jako příloha postačí plátek opečeného bílého chleba.
Recept na úžasnou rajčatovou polévku krok za krokem
Rajčatovou polévku z čerstvých rajčat si můžeme uvařit i v zimě. Chuť polévky vyladí perníkové koření a řapíkatý celer. Neseženeme-li námi uváděný sýr, výborně jej nahradí i parmezán.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena