2 ks | vejce | |
0.5 kostky | máslo | |
1 ks | cibule | |
1-2 lžíce | hořčice | |
1 konzerva | sardinky v oleji | |
3 ks | tavený sýr (trojúhelníčky) | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletá sladká paprika | ||
mletý černý pepř |
Máslo necháme změknout a společně se sardinkami a taveným sýrem v misce vymícháme dohladka. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. K vymíchanému obsahu přidáme cibuli, hořčici, vejce a nakonec okořeníme podle chuti.
Silvestr může začít: Výběr nejlepších receptů na pomazánky
Top recepty na pomazánky, které užijeme při nejrůznějších slavnostních příležitostech, v tuto chvíli třeba k blížícím se oslavám příchodu nového roku. Vyzkoušejte ty nej recepty od klasické česnekové pomazánky, po vajíčkovou, rybí, ale i netradičně rajčatovou nebo z červené řepy.
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Autor:ikllombgh
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena