Rybí polévka patří mezi tradiční pokrmy, které jsou oblíbené především v období Vánoc, ale skvěle se hodí i kdykoli během roku. Tento recept je plný čerstvé zeleniny, bylinek a jemného rybího masa, které v kombinaci s vinným octem a opečenou vekou vytváří výjimečný chuťový zážitek. Je to ideální pokrm pro milovníky ryb a lehkých, svěžích polévek.
sůl | ||
2 ks | žloutek | |
2 ks | cibule | |
4 plátky | veka | |
1 ks | bobkový list | |
1 svazeček | petrželová nať | |
1 lžíce | ocet vinný | |
1 kg | ryba | |
0.5 svazečku | celerová nať | |
1 ks | paprika zelená | |
1 lžička | celý bílý pepř |
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena