2 ks | Hermelín | |
na ozdobu | ||
---|---|---|
pažitka nebo petržel | ||
příloha | ||
americké brambory (mražené) | ||
strilované brusinky |
Americké brambory upečeme podle návodu v troubě dorůžova. Hermelín potřeme studenou vodou, vložíme do zapékací misky. Rozpékáme v horké troubě asi 5 až 8 minut.Záleží na zralosti sýru. Rozpečený hermelín položíme na upečené brambory a podáváme s brusinkami a zeleninovou oblohou. Ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.
6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku
U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena