podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
citron | ||
ančovičky | ||
čerstvá petrželka | ||
mletý černý pepř | ||
hummus s černými olivami | ||
podle potřeby | ||
olivový olej | ||
filety ze pstruha |
Pstruha očistíme a připravíme si z něj filety. Do misky si připravíme najemno nakrájené ančovičky, hummus z černých oliv a dobře zamícháme. Filety pstruha osolíme, opeříme a na olivovém oleji osmažíme z obou stran.
Na talíř naservírujeme připravenou marinádu s hummusem, poklademe rybí filety, položíme plátek citronu, posypeme čerstvou petrželkou a přidáme černé olivy. Podle potřeby vše osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Takto připraveného pstruha s hummusem a černými olivami ihned podáváme.
Recept na pstruha na cuketě s cibulí krok za krokem
Jemné maso pstruha se skvěle doplňuje s chutí cukety a cibule. Vyzkoušejte tuto kombinaci! Pokrm je lehký, dietní a to po vánočních svátcích jistě přijde vhod. Podrobný FOTORECEPT.
Recept na pstruha v alobalu se zeleninou krok za krokem
Vyzkoušejte jeden z nejjednodušších receptů na přípravu skvělé ryby z českých řek.
Autor:Vaření s láskou
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena