Vyzkoušejte nápaditou chuť česneku s vlašskými ořechy.
Hodnocení
3.5
/ 5 (111x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
1 palička
česnek
120 g
olej
sůl
150 g
cibule
1 lžíce
hladká mouka
mletý bílý pepř
500 g
vepřová kýta
150 g
jádra vlašských ořechů
Postup přípravy
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které zlehka naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a zprudka opečeme na oleji.
Do oleje přidáme oloupanou a jemně posekanou cibuli, ořechová jádra a na plátky nakrájený česnek. Vše dohromady osmahneme.
Na talířích řízky přelijeme česnekovo-ořechovou směsí a podáváme s opečeným bramborem.