2-3 stroužky | česnek | |
100 g | parmazán | |
2 ks | kuřecí prsa | |
1 ks | salát římský | |
1 ks | bageta | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý černý pepř | ||
zálivka | ||
2 ks | žloutek | |
1 ks | citron | |
1-2 lžičky | cukr krupice | |
2 lžičky | parmazán | |
4 ks | ančovičky | |
150 ml | olivový olej | |
1 lžička | dijonská hořčice | |
1 lžička | worcestrová omáčka | |
podle potřeby | ||
olivový olej |
Jak na pravý salát Caesar? Naučíme vás ho krok za krokem
Dnes vás krok za krokem naučíme famózní salát, který je součástí menu po celém světě. Základem je římský salát, nezaměnitelný dresink, křupavé krutony a parmazán.
Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku
Blíží se období, kdy budeme zeleninu čerpat z vlastních zahrádek. Je to také čas salátů a lehkých pokrmů. Jak na to, aby salát chutnal i zasytil?
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena